Jan Sluijter Photography | Vening Meineszaal – Science Centre TU Delft
12725
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12725,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Vening Meineszaal – Science Centre TU Delft

Categorie
Interieur
Tags
Interieur, Interior
Over dit project

De Vening Meineszaal neemt je mee langs de historie van het landmeten. Met een zaal vol verwijzingen naar het landmeten en voorzien van oude en nieuwe apparatuur krijg je een mooi beeld van hoe belangrijk het landmeten in onze geschiedenis is geweest. Ook deze zaal slaat een mooie brug tussen het verleden, het heden en de toekomst.

Het Mineralogisch-Geologisch Museum laat alle schatten van de aarde zien. Met een zorgvuldig geselecteerde collectie van 4.000 mineralen en ertsen ontdek je de veelzijdigheid die onze aarde te bieden heeft. De manier van tentoonstellen en de extra exhibits slaan een mooie brug tussen het verleden en de nieuwste technieken die de TU Delft gebruikt.

Een meer historisch beleving krijg je in de collecties van de Delft School of Microbiology. Ontdek dat Delft door de jaren heen altijd een voorloper is geweest op het gebied van microbiologie. Bezoek tevens de volledig nagebouwde onderzoekskamer van professor Beijerinck.